deutsche flaggeengl zaszlohu zaszlo

2017. augusztus 26., (szombat) 16 óra

A csinódi ökumenikus Gyümölcsoltó Boldogasszony kápolnánál második alkalommal szervezzük meg az egyetemes imanapot. Mivel idén az úzvölgyi katonatemetőben is ezen a napon, augusztus utolsó szombatján lesz 12 órától a háborús hősökre történő megemlékezés, ezért a kertünkben délután veszi kezdetét az imanap. Így aki ezen a szombaton az Úz-völgyébe zarándokol, akár mindkét rendezvényen részt vehet.

 

Tervezett program:
16 órától kápolnabemutatás
16,30 – Elmélkedés a nők szerepéről a társadalomban – Hutóczky Béla plébános (Szigetszentmiklós)
17, 15 – „Ének a Magasból, alattad a Föld, fölötted az Ég” – kiscsoportos interaktív szférakoncert a kápolnában.
17,30 –tól a zenei élményben részesült csoportok a kertben együtt maradnak és közösen alkotnak imát a magyar gyermekáldás témában.
19 órától esti áhitat és a közösen alkotott imák felolvasása.


A hangulatot a kápolnánál a Szentivánlaborfalvi Férfi Dalárda szereplése teszi ünnepélyesebbé. Este a tábortűznél a dalárda az elesett hőseinkre való emlékezés gyanánt katonadalokat fog előadni.

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Nagy Balázs és családja
(Tel.: 0760/779835)


Megjegyzés: Csinód felé az út jelenleg Csíkszentmárton és Kászonfeltíz irányából bármilyen autóval járható. Csinód és Úzvölgye telep között sajnos csak terepjáróval vagy magasabb járművekkel lehet közlekedni.
Minden kedves érdeklődő hozhat magával harapnivalót. Borvízről és teáról a szervezők gondoskodnak. Szalonnasütésre is lesz lehetőség.

Ökumenikus kápolna
a gyarapodó magyarságért

Gyumolcsolto Boldogasszony okumenikus kapolna

Mozgalom nemzetünk megmaradásáért!

gyarapodo magyarsag

© uzvolgye.hu - 2021

Webdesign: Digital Studio