deutsche flaggeengl zaszlohu zaszlo

Kedves Barátok, Rokonok, Érdeklődők!

Idén negyedik alkalommal lesz megrendezve Csinódon az ökumenikus kápolnánál az egyetemes imanap.

Az előző esztendőkben ezen a napon volt már római katolikus szentmise, református istentisztelet, most pedig unitárius és római katolikus főszereplőink lesznek.

Meghívottunk Vida Rozália alsóboldogfalvi unitárius lelkésznő, aki istentiszteletet celebrál. Prédikációjának központi témája a férfi lesz. Korábban már volt téma a nő, a gyermek és a család. Gitározni és énekelni, valamint közös éneklésre buzdítani az önálló albummal rendelkező Buzogány-Csoma István szentivánlaborfalvi unitárius lelkész fog. Egy római katolikus barátunk részéről lesz tanúságtétel.

A kapun történő belépéskor mindenkitől a kedvenc imáját fogjuk kérni leírva. Lehet ez saját ima vagy fohász is. Ezek közül az imák közül egy kisgyerek ki fog húzni hármat, amelyek az istentisztelet keretében felolvasásra kerülnek. A többi imát is megőrizzük és kinyomtatva elhelyezzük a kápolnában, hogy az ide érkező zarándokok megismerhessék azokat.

A rendezvény augusztus 31-én, szombaton 11 órakor kezdődik és várhatóan 14 órakor ér véget. Bográcsban főtt meleg ételről egy háromszéki házaspár fog gondoskodni. A kihangosítást Kurucz Miklós szigetszentmiklósi barátunk végzi.

A részvételi szándékot szervezési okok miatt kérjük legkésőbb augusztus 25-ig telefonon vagy levélben jelezni.

Felekezeti hovatartozástól függetlenül minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kérjük a szép időt erre a napra!

Ökumenikus kápolna
a gyarapodó magyarságért

Gyumolcsolto Boldogasszony okumenikus kapolna

Mozgalom nemzetünk megmaradásáért!

gyarapodo magyarsag

© uzvolgye.hu - 2021

Webdesign: Digital Studio